Utwórz konto | Moje konto | Koszyk | Zamówienie
Start » Katalog » Polityka prywatności

 
Filmy dvd
Filmy wg aktorek
Afrodyzjaki
Feromony
Opóźniacze orgazmu
Kremy i olejki erotyczne
Żele nawilżające
Wibratory i dildo erotyczne
Akcesoria analne
Powiększanie penisa
Protezy i przedłużacze penisa
Lalki i masturbatory
Pierścienie i nakładki
Kulki gejszy i jajeczka
Akcesoria erotyczne
Prezerwatywy
Sado-maso akcesoria
Zabawki erotyczne
Gry erotyczne
Bielizna erotyczna
Biżuteria erotyczna
Buty erotyczne
Meble

LUXE MAXIMA ROYAL EXPRESS
LUXE MAXIMA ROYAL EXPRESS
14.90zł
zobacz wszystkie
Stały klient
Regulamin
Polityka prywatności
Wysyłka i zwroty
Sposoby płatności
Jak pakujemy
Kontakt
facebook


paczkomaty 24/7

zapraszamy również na nasze aukcje w serwisie:
o wzorowej jakości oferowanych przez nas usług zaświadczają komentarze naszych klientów oraz uzyskanie tytułu:
uwaga! na życzenie wystawiamy w serwisie aukcyjnym allegro dowolny towar z naszego asortymentu
Tak wyglądają sklepy
Zapraszamy do odwiedzenia sklepu firmowego: Łódź,
ul. Wigury 11
sklep Matador.pl polecany przez tygodnik
Wprost
2 miejsce (2005 r.), 4 miejsce (2006 r.) oraz 4 miejsce (2007 r.) w rankingu tygodnika Wprost na najlepsze polskie sex-shopy internetowe
 

Polityka prywatności

1. Wszystkie dane udostępniane przez Klientów portalu są przechowywane i przetwarzane wyłącznie w celu realizacji zamówień (z zastrzeżeniem w pkt. 4), a w przypadku zaznaczenia opcji "biuletyn", podczas rejestracji, także w celach marketingowych.

2. Firma "Matador" nie udostępnia w żadnej formie danych osobowych uzyskanych od klientów.

3. Klienci serwisu mają prawo wglądu, usunięcia lub zmiany przechowywanych w portalu, udostępnionych przez nich, danych osobowych.

4. Wypełnienie oraz wysłanie formularza zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na wykorzystywanie i przetwarzanie danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji złożonego zamówienia, a także na przekazanie adresu e-mail do Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu oraz na przetwarzanie przez Sklep Matador oraz Grupa Allegro Sp. z o.o., danych osobowych – w celu wypełnienia ankiety wraz z opinią o dokonanej transakcji w Sklepie Matador (zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 ).

5. Złożenie zamówienia i przyjęcie oferty stanowi zawarcie umowy kupna z firmą „Matador”.

6. Nasza strona www może wykorzystywać pliki "cookies" (tzw. ciasteczka), które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych

7. Sprzedawca zapewnia dyskretne a zarazem zapewniające ochronę towaru, opakowanie przesyłki.
Przesyłka nadana przez Sprzedawcę wskazywać będzie jedynie dane dotyczące zbywcy tj. oznaczenie: MATADOR i adres nadawcy.


...jest pusty
01. V-ACTIV FOR MEN
02. BAT PLECIONY
03. DILDO ŻELOWE "PENIS PROBE"
04. AQUAGLIDE ANAL - MEDICAL LUBRICANT GEL 100ml
05. MOTYLEK "BUTTERFLY CLIT STIMULATOR"
06. BULL POWER DELAY GEL
07. KOLOSSAL PENIS CREAM
08. DROP SEX
09. SPECJALISTYCZNY CZŁONEK ANALNY Z WIBRATOREM
10. PIERŚCIEŃ "ROBOTIC COCKRING"
OLD HORNY SLAVES
OLD HORNY SLAVES
14.90zł
9.90zł
więcej promocji
HOT EXXTREME ANAL SPRAY 50ml
HOT EXXTREME ANAL SPRAY 50ml
Obecnie nie ma recenzji o produktach
1. sklep firmowy
2. hurtownia erotyczna
Nazwa i logo MATADOR® i "Matador.pl"® są zarejestrowanymi i prawnie chronionymi znakami towarowymi