Utwórz konto | Moje konto | Koszyk | Zamówienie
Start » Katalog » Polityka prywatności

 
Filmy dvd
Filmy wg aktorek
Afrodyzjaki
Feromony
Opóźniacze orgazmu
Kremy i olejki erotyczne
Żele nawilżające
Wibratory i dildo erotyczne
Akcesoria analne
Powiększanie penisa
Protezy i przedłużacze penisa
Lalki i masturbatory
Pierścienie i nakładki
Kulki gejszy i jajeczka
Akcesoria erotyczne
Prezerwatywy
Sado-maso akcesoria
Zabawki erotyczne
Gry erotyczne
Bielizna erotyczna
Biżuteria erotyczna
Buty erotyczne

WIBRATOR "SABRINA PURPLE"
WIBRATOR "SABRINA PURPLE"
159.90zł
zobacz wszystkie
Stały klient
Regulamin
Polityka prywatności
Wysyłka i zwroty
Sposoby płatności
Jak pakujemy
Kontakt
facebook


paczkomaty 24/7

zapraszamy również na nasze aukcje w serwisie:
o wzorowej jakości oferowanych przez nas usług zaświadczają komentarze naszych klientów oraz uzyskanie tytułu:
uwaga! na życzenie wystawiamy w serwisie aukcyjnym allegro dowolny towar z naszego asortymentu
Tak wyglądają sklepy
Zapraszamy do odwiedzenia sklepu firmowego: Łódź,
ul. Wigury 11
sklep Matador.pl polecany przez tygodnik
Wprost
2 miejsce (2005 r.), 4 miejsce (2006 r.) oraz 4 miejsce (2007 r.) w rankingu tygodnika Wprost na najlepsze polskie sex-shopy internetowe
 

Polityka prywatności

1. Wszystkie dane udostępniane przez Klientów portalu są przechowywane i przetwarzane wyłącznie w celu realizacji zamówień (z zastrzeżeniem w pkt. 4), a w przypadku zaznaczenia opcji "biuletyn", podczas rejestracji, także w celach marketingowych.

2. Firma "Matador" nie udostępnia w żadnej formie danych osobowych uzyskanych od klientów.

3. Klienci serwisu mają prawo wglądu, usunięcia lub zmiany przechowywanych w portalu, udostępnionych przez nich, danych osobowych.

4. Wypełnienie oraz wysłanie formularza zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na wykorzystywanie i przetwarzanie danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji złożonego zamówienia, a także na przekazanie adresu e-mail do Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu oraz na przetwarzanie przez Sklep Matador oraz Grupa Allegro Sp. z o.o., danych osobowych – w celu wypełnienia ankiety wraz z opinią o dokonanej transakcji w Sklepie Matador (zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 ).

5. Złożenie zamówienia i przyjęcie oferty stanowi zawarcie umowy kupna z firmą „Matador”.

6. Nasza strona www może wykorzystywać pliki "cookies" (tzw. ciasteczka), które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych

7. Sprzedawca zapewnia dyskretne a zarazem zapewniające ochronę towaru, opakowanie przesyłki.
Przesyłka nadana przez Sprzedawcę wskazywać będzie jedynie dane dotyczące zbywcy tj. oznaczenie: MATADOR i adres nadawcy.


...jest pusty
01. V-ACTIV FOR MEN
02. SILIKONOWA PRZEDŁUŻKA PENISA
03. BAT PLECIONY
04. DILDO ŻELOWE "PENIS PROBE"
05. AQUAGLIDE ANAL - MEDICAL LUBRICANT GEL 100ml
06. MOTYLEK "BUTTERFLY CLIT STIMULATOR"
07. BULL POWER DELAY GEL
08. K-Y 82g
09. AMOR LONG LOVE STUDDED AND RIBBED
10. KOLOSSAL PENIS CREAM
OLD HORNY SLAVES
OLD HORNY SLAVES
14.90zł
9.90zł
więcej promocji
POMPKA POWIĘKSZAJĄCA PENISA "PRESSURE PUMP BLACK"
POMPKA POWIĘKSZAJĄCA PENISA "PRESSURE PUMP BLACK"
Obecnie nie ma recenzji o produktach
1. sklep firmowy
2. hurtownia erotyczna
Nazwa i logo MATADOR® i "Matador.pl"® są zarejestrowanymi i prawnie chronionymi znakami towarowymi